Alla inlägg under juli 2012

Av kunz - 12 juli 2012 20:00

Dags att skriva av sig lite.. är så sjukt arg, besviken och alla andra tusen känslor man kan ha på en och samma gång.

Skulle vara lättare att bara spy ut allting på en person som lyssnar, men  kom på att det inte finns folk som gör det längre, folk tar ju för fan betalt för att " bry sig" när det inte bryr sig ett skit. Så skriver bara av mig här snabbt och enkelt, är du inte intresserad att läsa, sluta läsa då och lämna bloggen.


Varför jag är så jävla arg?

Jo, jag pallar seriöst inte ta all denna skit folk ger en, är det verkligen det bästa ni kan ge? skit och kränka ner en? 

Är det så jävla nödvändigt helt ärligt, mår ni bättre av att se en annan person må sämre, eller mår ni bättre att göra så en annan person mår bra?

Tror ni mår bättre att göra någon annan glad. 

Men skit samma, den stora delen varför jag är sjukt sur, är för att folk " en viss person " sviker mig om och om igen, och jag är idiotisk och försöker ha kvar h*n i mitt liv. Vet inte hur många som har varnat mig för att inte vara så bra vän med " den personen " just nu inser jag det.. dock för sent att jag inte mår bra i " den personens " närhet.. eller jo ibland men fan inte när det kommer till andra saker. Att bli kallad saker och ting och rent utnyttjad sen förlåta h*n.. ja jag kan kalla mig idiot i vissa situationer.

Vad mer har jag inte blivit lurad över... kan nämna en miljon saker minst. Är så jävla blåögd ibland.
Denna skiten jag har fått ta av " den personen " gör bara så att jag vill flytta och starta om på 0, kan verkligen inte se h*n på stan eller någon annan stans. 
Har sagt det innan... vart är pengarna när man väl behöver dem?

Om jag kunde skriva namnet skulle inlägget inte vara så jävla rörigt och svårt att förstå, kunde skriva allt då, men vill inte riskera något..


 

Av kunz - 12 juli 2012 12:27

 
Jo dessa skorna.. vem f*n köper dessa helt ärligt? 
Och vem vill ge 2000 kr för dem?

Haha sjukaste.

Av kunz - 9 juli 2012 19:46

Har verkligen varigt med om bättre måndagar än denna.

Egentligen skulle en polare hit och sova här... har inte träffat h*n sen valborg.

Men då pallade h*n inte det så skulle egentligen jag komma dit, gick även upp extra tidigt för det tar 3-4 timmar att komma dit. Vaknade även med världens förkyldning.. det finns ju inget bättre än att vara sjuk på " sommaren "

Men.. sen smsade h*n att h*n jobbade dubbelt... där var dagens planer sabbade och mitt humör på en lägre nivå.

Tvingades in av både mamma och en " polare " till stan eftersom det är Rix Fm festivalen där idag..så drog in... 30 minuter för min så kallade " polare " bad mig att sticka & även har h*n kallat mig saker och ting..Eftersom jag har ett menshumör, förkyld och skit trött så blev jag jävligt förbannad och pallade inte ta skiten mer så stack hem.  Innan har jag inte tagit åt mig av skiten h*n gav mig... men dessa gångerna har jag faktiskt gjort det...


Så sitter hemma just nu och lyssnar på musik, funderar på att tappa upp ett bad eller kolla film. Eller sticka ut och bli okontaktbar.


 

Av kunz - 8 juli 2012 21:05

Nyss hem kommen och hinner inte mer än att sätta mig vid facebook då Ellen skriver direkt och frågar om jag kan ses. 

Sliten som jag är... gör jag det ändå, undrar hur jag kan vara sliten egentligen har bara suttit ute med **** och bara haft det bra.

Blir nog en tidig morgon i morgon också då jag ska iväg och träffa en gamal vän som man inte har träffat på länge. Får se vad vi ska hitta på.


 

Av kunz - 2 juli 2012 22:56

Dags att slänga sig i sängen  & plugga in hörlurarna och drömma   mig bort, kanske upp till Stockholm eller någon annan stans där Justin har sin konsert, något som nog alltid kommer vara en dröm för mig, kommer ju inte kunna tjäna ihop över 3000 kr på några dagar, för biljetterna släpps på fredag.. vart är pengarna när man väl behöver dem?

Så det blir väl att drömma och " övertänka " på saker och ting som jag är sjukt duktig på.. & det sabbar alltid, både mitt humör och annat. 

Men jag är en brud och övertänker på för mycket... dålig... men sant.

Gillar du mig ta mig för den jag är, gör du inte det är jag inte den för dig 


 


Av kunz - 2 juli 2012 21:41

Hemma utan sällskap... Har nog blivit för van att ha Madde vid min sida. Känns tomt vart man än går & känner mig sällskaps sjuk.

Men visst, lite skönt att vara själv så jag kan hinna sakna henne, och vakna då jag själv vill ( om mamma inte börjar städa klockan 10 på morgonen förståss )

Men har haft 2-3 härliga dagar tillsammans med Madde. 

Denna gången blir det en längre paus innan vi träffas igen, då vi kan spendra tid med andra.


Men är hemma efter alla besvär med bussar och tåg i Hässleholm, p.g.a ingen ström från Malmö till Kristianstad.. då man är på dåligt humör pga dålig sömn och att man var hungrig, men allt går om man bara vill och hittar sina egna lösningar.

Så är lagom sliten nu.. så ska snart sova för att vara pigg i morgon då jag ska träffa Ellen. Vad vi hittar på vet jag inte, men något gör vi alltid. 

Dock ser det inte så ljust ut på mitt humör i morgon då jag har hamnat i min kära depp period jag har 1 gång i månaden, så sitter och lyssnar på massa kärlekslåtar & tycker synd om mig själv för stunden för att jag inte har någon kille bredvid, men det gör inte saken bättre att sitta hemma & göra det.

Men babblar satan här så dags att sluta skriva känner jag.


  Knas bild som jag bjuder på


Ovido - Quiz & Flashcards